Verkoop 

MPM Heftrucks is leverancier van nieuwe Doosan-, Yale- en Linde-heftrucks. Daarnaast hebben wij altijd goed onderhouden tweedehands machines van verschillende merken op voorraad. 

Doosan 

MPM Heftrucks is officieel dealer van Doosan. Dit Koreaanse merk staat bekend om haar: 

  • gunstige prijs/kwaliteit-verhouding
  • robuuste bouwwijze
  • betrouwbare en makkelijk te verkrijgen componenten

Met Doosan koopt u een machine met een lange gebruiksduur en lage reparatie- en onderhoudskosten. 

Yale 

Yale-heftrucks zijn ontworpen om de productiviteit te verhogen. Met een Yale-heftruck haalt u maar liefst 75 jaar ervaring in heftruckdesign in huis. Het van oorsprong Amerikaanse merk is tegenwoordig een globale speler en als Yale Nederland ook alweer sinds 1959 actief op de Nederlandse markt. Het merk laat zich voorstaan of hoge kwaliteit en lage onderhoudskosten. 

Linde 

Linde staat voor Duitse degelijkheid. Dit heftruck-merk is wereldmarktleider en staat vooral bekend om haar innovaties op het gebied van zuinigheid, veiligheid en duurzaamheid. Linde-heftrucks zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik. Deze trucks leveren hogere prestaties met minder kans op fouten en ongevallen en minder stilstand. En dat levert geld op. 

 

Tweedehands 

MPM Heftrucks heeft een doorlopend wisselende voorraad tweedehands machines van verschillende merken. Neem contact met ons op of kijk op onze voorraad-pagina.