Privacy Policy

MPM Heftrucks hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. MPM Heftrucks houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegeven, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als MPM Heftrucks zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van onze Privacy Policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

CONTACT

MPM Heftruckservice | Granaatstraat 66 | 7554 TR Hengelo | T 074-2596456 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verkoop 

MPM Heftrucks is leverancier van nieuwe Doosan-, Yale- en Linde-heftrucks. Daarnaast hebben wij altijd goed onderhouden tweedehands machines van verschillende merken op voorraad. 

Doosan 

MPM Heftrucks is officieel dealer van Doosan. Dit Koreaanse merk staat bekend om haar: 

  • gunstige prijs/kwaliteit-verhouding
  • robuuste bouwwijze
  • betrouwbare en makkelijk te verkrijgen componenten

Met Doosan koopt u een machine met een lange gebruiksduur en lage reparatie- en onderhoudskosten. 

Yale 

Yale-heftrucks zijn ontworpen om de productiviteit te verhogen. Met een Yale-heftruck haalt u maar liefst 75 jaar ervaring in heftruckdesign in huis. Het van oorsprong Amerikaanse merk is tegenwoordig een globale speler en als Yale Nederland ook alweer sinds 1959 actief op de Nederlandse markt. Het merk laat zich voorstaan of hoge kwaliteit en lage onderhoudskosten. 

Linde 

Linde staat voor Duitse degelijkheid. Dit heftruck-merk is wereldmarktleider en staat vooral bekend om haar innovaties op het gebied van zuinigheid, veiligheid en duurzaamheid. Linde-heftrucks zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik. Deze trucks leveren hogere prestaties met minder kans op fouten en ongevallen en minder stilstand. En dat levert geld op. 

 

Tweedehands 

MPM Heftrucks heeft een doorlopend wisselende voorraad tweedehands machines van verschillende merken. Neem contact met ons op of kijk op onze voorraad-pagina.

Wagenpark

Hier kan tekst staan en foto┬┤s

Inkoop 

MPM Heftrucks koopt uw oude en gebruikte materieel. Van alle merken en in alle condities. Ook defecte en oude apparatuur. Dat doen we als u uw gebruikte machine wil inruilen bij aankoop, maar ook als u gewoon een contante prijs wil voor uw heftruck. 

Stuur ons de gegevens en foto’s van uw gebruikte machine en wij maken voor u een prijsopgaaf. U vindt onze contactgegevens hier.